воскресенье, 5 апреля 2020 г.

ЛПР Закріплення технічних характеристик по КВК -4

                                     ЛПР закріплення технічних характеристик по  КВК -4

Устаткування для варіння їжі
  
  1.Заповнити таблицю
Назва обладнання
Повна назва машини
Марка обладнання
Скорочений запис
Призначення

Зображення


Будова
Розгорнута будова з розташуванням всіх робочих деталей машини та їх призначенням.
Правила
експлуатації
1.Перед початком роботи.
2.Під час роботи
      3.Після закінчення роботи 
Техніка безпеки



2.Дати детальну відповідь на поставлені питання
Контрольні питання

1. До якої температури підігріваються решітка на які ставлять чашки?
2. Ємкість варільного котла?
3. Яка вага  кави закладається у сітку - фільтр?
4.Чому  перед початком робочого дня  потрібно пропустити  через блок - кран гарячу воду?
5. До якого градусу підігріваеться вода у змійовику?

Комментариев нет:

Отправить комментарий