ЛПР закріплення технічних характеристик по КВК -4
Устаткування для варіння їжі
1.Заповнити таблицю
Назва обладнання
|
Повна назва
машини
|
Марка обладнання
|
Скорочений
запис
|
Призначення
|
|
Зображення
|
![]() ![]() |
Будова
|
Розгорнута будова з розташуванням всіх робочих деталей машини та їх
призначенням.
|
Правила
експлуатації
|
1.Перед початком роботи.
2.Під час роботи
3.Після закінчення роботи
|
Техніка безпеки
|
2.Дати детальну відповідь на поставлені питання
Контрольні питання
1. До якої температури підігріваються решітка на які ставлять чашки?
2. Ємкість варільного котла?
3. Яка вага кави закладається у сітку - фільтр?
4.Чому перед початком робочого дня потрібно пропустити через блок - кран гарячу воду?
5. До якого градусу підігріваеться вода у змійовику?
Комментариев нет:
Отправить комментарий