ЕСВ-3 електрична сосисковарка
Призначена для розігрівання та зберігання у гарячому стані сосисок та сардельок
Будова
1.Корпус- сталевий, має дно,корпус встановлений на ніжках. Корпус вкритий листами нержавіючої сталі та емалю .
2.Робоча камера - дві робочі камери розміщені в корпусі машини, в які втановлюють дві алюмінієві кастрюлі,що закриваються кришками. Води беруть із розрахунку 2л. на 1 кг. сосисок,но при цьому рівень води був на 4 см. нижче края кастрюлі. Повітряний простір між корпусом та кастрюлями має вигляд теплоізоляції.
3.Перфаровані вкладки- встановлюються на дно робочої камери,зверху на них встановлюють кастрюлю,або їх використовують як марміт( в кастрюлю наливають невелику кількість гарячої води,на дно кастрюлі встановлюють перфаровані вкладки,на них викладають сосиски і зберігають їх при повільному нагріві під кришкою).
4.Нагрівальний елемент - 2 шт. закритого типу на які встановлюють кастрюлі.
5.Пульт керування - розташований в нижній частині корпусу ,це два пакетні перемикачі,котрі регулюють нагрівання у співвідношені 4:1.
6.Провід з штепсельною розеткою- при допомозі нього під'єднують машину до електромережі.

Правила експлуатації
Перед початком роботи
1.Перевірити сан.стан машини.
2 .Встановити кастрюлі в робочу камеру.
3.Налити воду у кастрюлі,закрити кришки.
Під час роботи
1.Вмикають машину в електромережу.
2.Встановлюють максимальний нагрів.
3.Сосики закладають у киплячу воду,доводять до кипіння,але не кип'ятять ,а прогрівають 3-5 хв. При цьому пакетний перемикач встановлюють на повільний нагрів. Під час роботи в одній робочій камері можна варити сосиска,а іншу використовувати ,як марміт.
По закінченню роботи
1.Машини вимикають з електромережі.
2.Зливають рідину
3.Кастрюлю миють.
4.Корпус протирають вологою тканиною.
Самостійно написати техніку безпеки!
Після самостійного опрацювання матеріалу перейдіть на онлайн - тест "На урок",код доступа відправлю на вайбер!
Призначена для розігрівання та зберігання у гарячому стані сосисок та сардельок
Будова
1.Корпус- сталевий, має дно,корпус встановлений на ніжках. Корпус вкритий листами нержавіючої сталі та емалю .
2.Робоча камера - дві робочі камери розміщені в корпусі машини, в які втановлюють дві алюмінієві кастрюлі,що закриваються кришками. Води беруть із розрахунку 2л. на 1 кг. сосисок,но при цьому рівень води був на 4 см. нижче края кастрюлі. Повітряний простір між корпусом та кастрюлями має вигляд теплоізоляції.
3.Перфаровані вкладки- встановлюються на дно робочої камери,зверху на них встановлюють кастрюлю,або їх використовують як марміт( в кастрюлю наливають невелику кількість гарячої води,на дно кастрюлі встановлюють перфаровані вкладки,на них викладають сосиски і зберігають їх при повільному нагріві під кришкою).
4.Нагрівальний елемент - 2 шт. закритого типу на які встановлюють кастрюлі.
5.Пульт керування - розташований в нижній частині корпусу ,це два пакетні перемикачі,котрі регулюють нагрівання у співвідношені 4:1.
6.Провід з штепсельною розеткою- при допомозі нього під'єднують машину до електромережі.


Правила експлуатації
Перед початком роботи
1.Перевірити сан.стан машини.
2 .Встановити кастрюлі в робочу камеру.
3.Налити воду у кастрюлі,закрити кришки.
Під час роботи
1.Вмикають машину в електромережу.
2.Встановлюють максимальний нагрів.
3.Сосики закладають у киплячу воду,доводять до кипіння,але не кип'ятять ,а прогрівають 3-5 хв. При цьому пакетний перемикач встановлюють на повільний нагрів. Під час роботи в одній робочій камері можна варити сосиска,а іншу використовувати ,як марміт.
По закінченню роботи
1.Машини вимикають з електромережі.
2.Зливають рідину
3.Кастрюлю миють.
4.Корпус протирають вологою тканиною.
Самостійно написати техніку безпеки!
Після самостійного опрацювання матеріалу перейдіть на онлайн - тест "На урок",код доступа відправлю на вайбер!
Комментариев нет:
Отправить комментарий