вторник, 21 апреля 2020 г.

СНЕ-0,3

                                        Сковорідка з непрямим нагріванням електрична СНЕ-0,3
Головна перевага  сковороди  з непрямим нагріванням- рівномірність обігрівання всієї подової поверхнї за рахунок проміжного теплоносія мінерального масла марки "52". Мінеральне масло - рідина ,молекули  якої постійно рухаються. У процесі нагрівання  мінерального масла електронагрівниками поверхня сковороди  рівномірно прогріваеться.
Тривалість розігрівання масла  до температури 240 градусів ,а температури жиру в апараті 180 градусів становить 40 хв. Для смаження вирбів у фритюрі  використовують  дві сітки,для варіння на пару - вкладиш - сітка.
                                                                        Будова
1.Корпус- дві тумби на ,яких тримається робоча камера( перекидна чаша). На правій тумбі - механізм перекидання чаші- маховик, а на лівій - пакетний перемикач ,сигнальна лампа. На задній стінці дека-  терморегулятор зі шкалою для встановлення необхідної температури. Тумби вкриті листами нержавіючої сталі.
2. Перекидан чаша - робоча камера являє собоюдвостінну перекидну чашу  з кришкою. Чаша встановлена на тумбах. Чавунну чаша   встановлено в зовнішній  кожух  із листової сталі  таким чином,що між ними  утворюється  герметично закритий простір(сорочка), в якій до певного рівня  заливається мінеральне масло(вапор),масло заливається в горловину ,розміщеній на верхній бортовій поверхні. рівень масла контролюється щупом. для виходу повітря,надлишкового масла  або конденсату передбачена паровивідна трубка  зі збірником.
3.Нагрівальний елемент - 6 ТЕн розміщені   масляній сорочці.


1. перемикач
2.терморегулятор
3. ліва тумба
4. ліва цапфа
5.  чавунна чаша
6. зовнішна чаша
7.  мінеральне масло
8. ТЕни
9.кришка
10.маховик
11. зливна трубка
12. масловідстійник.

                                                          Правила експлуатації
Перед початком роботи
1. Перевірити   наявність та справність заземлення,килимок,сан.стан рорбочої камери,справність пульта керування.
2.Перевірити щупом рівень масла  в масляній сорочці.
3. Заливають необхідну кількість жиру  в робочу камеру.
4.Натискають кнопку "Пуск" загорається зелена лампа.
Під час роботи
 1. Після того як лампа гасне ,завантажують продукт.
2. Під час роботи  для перевертання виробу, користуватися   лопаткою.
3.Забороняється  перекидати чашу   сковороди ,не вимкнувши її з електромережі.
По закінченню роботи
1. Сковородку вимкнути  кнопкою "Стоп".
2. Вимити водою з нейтральними миючими засобами .
3.Корпус машини протирають вологою тканиною.
Д/З самостійно опрацювати машину та скласти  техніку безпеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий