вторник, 28 апреля 2020 г.

ФЕСМ -20

                                   Фритюрниця електрична секціно  - модульована 
                                                              За безперевної роботи жир  для фритюра можна використовувати  не більше ніж 40 годин
                                                              Будова
1.Основа - опори(ніжки) ,що регулюються по висоті.Фритюрниця безкаркасна
2.Стіл - розташований у верхній частині  машини
3.Жарова ванна -  вмонтована  в середину стола,дно   ванни має форму піраміди.Завдяки такій  формі дна  в нижній частині ванни під тенами  утворюється "холодна зона".Це дозволяє частинкам паніровки,які відстають під час смаження виробу не обвуглюватися,а спускатися в "холодну зону" де температури нижча ніж в самій ванні.
4.Зливний кран - розташований на дні ванни, в зливний кран встановлений фільтр ,який затримує домішки.
5.Зливний бачок- знаходиться під жаровою ванною,призначений  для збирання відпрацьованої олії.
6.Кришка - закриває  жарову ванну.
7.Нагрівальні елементи - ТЕни 3 штуки,закріпленні на тримачах,що дає змогу вийняти їх у разі потреби.
8. Панель  з  електроапаратурою -  у нижній частині корпусу( сигнальні лампи : зелена - свідчіть про наявність напруги  і нагріання Тенів, жовта -  свідчіть ,що олія нагріта  в заданій температурі.пакетний перемикач, терморегулятор Т-200)
.
9. Корзина - сітка -   2 шт.,встановлюється в робочу камеру в неї закладають продукт для смаження.
                                   

                                                Правила експлуатації
Перед початком роботи
1. Перевірити наявність та справність заземлення,гумового килимка, пульта керування,санітарний стан машини.
2.Встановити бачок.
3.Закрити зливний кран.
4.Залити жир  в жарову ванну до відповідної позначки.
5.Перевірити Х.Х.
Під час роботи 
1.За допомогою терморегулятора встановлюють необхідну температуру і вмикають фритюрницю.
2.Під час включення фритюрниці загорається зелена сигнальна  лампа.
3. Через 12-14 хв. загорається жовта сигнальна лампа ,що свідчить ,в корзину можна опускати  продукти   і смажити.
Після закінчення роботи
1.Фритюрниці вимикають .
2.Жир зливають
3.Ванну ,ТЕНи, стіл.кришку,відстійник  промивають теплою водою.
Д/З самостійно опрацювати машину та скласти техніку безпеки(правила роботи з фритюром)!

Комментариев нет:

Отправить комментарий