Фритюрниця електрична секціно - модульована
За безперевної роботи жир для фритюра можна використовувати не більше ніж 40 годин
Будова
1.Основа - опори(ніжки) ,що регулюються по висоті.Фритюрниця безкаркасна
2.Стіл - розташований у верхній частині машини
3.Жарова ванна - вмонтована в середину стола,дно ванни має форму піраміди.Завдяки такій формі дна в нижній частині ванни під тенами утворюється "холодна зона".Це дозволяє частинкам паніровки,які відстають під час смаження виробу не обвуглюватися,а спускатися в "холодну зону" де температури нижча ніж в самій ванні.
4.Зливний кран - розташований на дні ванни, в зливний кран встановлений фільтр ,який затримує домішки.
5.Зливний бачок- знаходиться під жаровою ванною,призначений для збирання відпрацьованої олії.
6.Кришка - закриває жарову ванну.
7.Нагрівальні елементи - ТЕни 3 штуки,закріпленні на тримачах,що дає змогу вийняти їх у разі потреби.
8. Панель з електроапаратурою - у нижній частині корпусу( сигнальні лампи : зелена - свідчіть про наявність напруги і нагріання Тенів, жовта - свідчіть ,що олія нагріта в заданій температурі.пакетний перемикач, терморегулятор Т-200)
.
9. Корзина - сітка - 2 шт.,встановлюється в робочу камеру в неї закладають продукт для смаження.

Правила експлуатації
Перед початком роботи
1. Перевірити наявність та справність заземлення,гумового килимка, пульта керування,санітарний стан машини.
2.Встановити бачок.
3.Закрити зливний кран.
4.Залити жир в жарову ванну до відповідної позначки.
5.Перевірити Х.Х.
Під час роботи
1.За допомогою терморегулятора встановлюють необхідну температуру і вмикають фритюрницю.
2.Під час включення фритюрниці загорається зелена сигнальна лампа.
3. Через 12-14 хв. загорається жовта сигнальна лампа ,що свідчить ,в корзину можна опускати продукти і смажити.
Після закінчення роботи
1.Фритюрниці вимикають .
2.Жир зливають
3.Ванну ,ТЕНи, стіл.кришку,відстійник промивають теплою водою.
Д/З самостійно опрацювати машину та скласти техніку безпеки(правила роботи з фритюром)!
За безперевної роботи жир для фритюра можна використовувати не більше ніж 40 годин
Будова
1.Основа - опори(ніжки) ,що регулюються по висоті.Фритюрниця безкаркасна
2.Стіл - розташований у верхній частині машини
3.Жарова ванна - вмонтована в середину стола,дно ванни має форму піраміди.Завдяки такій формі дна в нижній частині ванни під тенами утворюється "холодна зона".Це дозволяє частинкам паніровки,які відстають під час смаження виробу не обвуглюватися,а спускатися в "холодну зону" де температури нижча ніж в самій ванні.
4.Зливний кран - розташований на дні ванни, в зливний кран встановлений фільтр ,який затримує домішки.
5.Зливний бачок- знаходиться під жаровою ванною,призначений для збирання відпрацьованої олії.
6.Кришка - закриває жарову ванну.
7.Нагрівальні елементи - ТЕни 3 штуки,закріпленні на тримачах,що дає змогу вийняти їх у разі потреби.
8. Панель з електроапаратурою - у нижній частині корпусу( сигнальні лампи : зелена - свідчіть про наявність напруги і нагріання Тенів, жовта - свідчіть ,що олія нагріта в заданій температурі.пакетний перемикач, терморегулятор Т-200)
.
9. Корзина - сітка - 2 шт.,встановлюється в робочу камеру в неї закладають продукт для смаження.



Правила експлуатації
Перед початком роботи
1. Перевірити наявність та справність заземлення,гумового килимка, пульта керування,санітарний стан машини.
2.Встановити бачок.
3.Закрити зливний кран.
4.Залити жир в жарову ванну до відповідної позначки.
5.Перевірити Х.Х.
Під час роботи
1.За допомогою терморегулятора встановлюють необхідну температуру і вмикають фритюрницю.
2.Під час включення фритюрниці загорається зелена сигнальна лампа.
3. Через 12-14 хв. загорається жовта сигнальна лампа ,що свідчить ,в корзину можна опускати продукти і смажити.
Після закінчення роботи
1.Фритюрниці вимикають .
2.Жир зливають
3.Ванну ,ТЕНи, стіл.кришку,відстійник промивають теплою водою.
Д/З самостійно опрацювати машину та скласти техніку безпеки(правила роботи з фритюром)!
Комментариев нет:
Отправить комментарий