ЛПР Закріплення технічних характеристик по ФЕСМ -20
1.Заповнити таблицю
Назва обладнання
|
Повна назва
машини
|
Марка обладнання
|
Скорочений
запис
|
Призначення
|
|
Зображення
|
|
Будова
|
Розгорнута будова з розташуванням всіх робочих деталей машини та їх
призначенням.
|
Правила
експлуатації
|
1.Перед початком роботи.
2.Під час роботи
3.Після закінчення роботи
|
Техніка безпеки
|
2.Заповнити таблицю
Можливі проблеми під час експлуатації
Проблема
|
Причина
|
Способи усунення
|
При
включенні пакетного перемикача не загорається зелена сигнальна лампа
|
||
При
включенні пакетного вимикача не загорається жовта сигнальна
лампа
|
||
Під час
роботи фритюрниці температура масла перевищує максимально допустиму величину,
масло горить
|
3.Дати детальну відповідь на поставлені питання
Контрольні питання
1.
Готуючи до
роботи фритюрницю, кухар забув встановити у ванну стакан з фільтром, як це
позначиться на роботі фритюрниці?
2.
Які вимоги
ставлять до якості жиру для фритюра?
3.
Який сигнал
свідчить про готовність жиру для завантаження продукції?
4.
Чому овочі
перед завантаженням у фритюрницю солити не доцільно?
5.
Як визначити
готовність продукту при смаженні у фритюрі?
6.
Які правила
санітарної обробки фритюрниці?
7.Скільки годин використовується жир у
фритюрницях?
4.Висновок проведеної роботи.
Фото ваших лабораторних робіт чекаю у вайбері!
Комментариев нет:
Отправить комментарий