четверг, 2 апреля 2020 г.

ЛПР Закріалення технічних характеристик по ФЕСМ-20

                                 ЛПР  Закріплення технічних характеристик по  ФЕСМ -20

  1.Заповнити таблицю
Назва обладнання
Повна назва машини
Марка обладнання
Скорочений запис
Призначення

Зображення



                            
    


Будова
Розгорнута будова з розташуванням всіх робочих деталей машини та їх призначенням.
Правила
експлуатації
1.Перед початком роботи.
2.Під час роботи
      3.Після закінчення роботи 
Техніка безпеки


2.Заповнити таблицю
Можливі проблеми під час експлуатації
Проблема
Причина
Способи усунення
При включенні  пакетного перемикача  не загорається зелена  сигнальна лампа


При включенні  пакетного  вимикача не загорається жовта сигнальна лампа


Під час роботи фритюрниці температура масла перевищує максимально допустиму величину, масло горить



3.Дати детальну відповідь на поставлені питання
Контрольні питання

1.      Готуючи до роботи фритюрницю, кухар забув встановити у ванну стакан з фільтром, як це позначиться на роботі фритюрниці?
2.      Які вимоги ставлять до якості жиру для фритюра?
3.      Який сигнал свідчить про готовність жиру для завантаження продукції?
4.      Чому овочі перед завантаженням у фритюрницю солити не доцільно?
5.      Як визначити готовність продукту при смаженні у фритюрі?
6.      Які правила санітарної обробки фритюрниці?
 7.Скільки годин використовується жир у фритюрницях?
4.Висновок проведеної роботи.

Фото ваших лабораторних робіт чекаю у вайбері!








Комментариев нет:

Отправить комментарий