воскресенье, 5 апреля 2020 г.

ЛПР Закріплення характеристик АПЕСМ-2

                                                     ЛПР закріплення технічних характеристик  АПЕСМ -2


Устаткування  для варіння їжі
1.Заповнити таблицю
Назва обладнання
Повна назва машини
Марка обладнання
Скорочений запис
Призначення

Зображення


                         
     


Будова
Розгорнута будова з розташуванням всіх робочих деталей машини та їх призначенням.
Правила
експлуатації
1.Перед початком роботи.
2.Під час роботи
      3.Після закінчення роботи  
Техніка безпеки



2.Дати детальну відповідь на поставлені питання
Контрольні питання
1.Через який час  після увімкнення необхідно  завантажити продукти  в АПЕСМ -2?       
2.Чому АПЕСМ -2 комплектуеться перфарованими та не перфарованими деками?
3.Яким методом кухар визначае готовність блюд?
4.Чим регулювати  подачу води  в парогенератор і постачальний бачок?
5.Для чого призначена гумова прокладка на дверцятах?

4.Висновок проведеної роботи.


Комментариев нет:

Отправить комментарий