ЛПР закріплення технічних характеристик АПЕСМ -2
Устаткування для варіння їжі
1.Заповнити таблицю
Назва обладнання
|
Повна назва
машини
|
Марка обладнання
|
Скорочений
запис
|
Призначення
|
|
Зображення
|
![]() |
Будова
|
Розгорнута будова з розташуванням всіх робочих деталей машини та їх
призначенням.
|
Правила
експлуатації
|
1.Перед початком роботи.
2.Під час роботи
3.Після закінчення роботи
|
Техніка безпеки
|
|
2.Дати детальну відповідь на поставлені питання
Контрольні питання
1.Через який час після увімкнення необхідно завантажити продукти в АПЕСМ -2?
2.Чому АПЕСМ -2 комплектуеться перфарованими та не перфарованими деками?
3.Яким методом кухар визначае готовність блюд?
4.Чим регулювати подачу води в парогенератор і постачальний бачок?
5.Для чого призначена гумова прокладка на дверцятах?
4.Висновок проведеної роботи.
Комментариев нет:
Отправить комментарий