воскресенье, 14 июня 2020 г.

Машина збивальна МВ-35М

                                            Машина збивальна МВ-35М
                                                                 Будова 
Станина,корпус.
Робоча камера - 2 змінних бачки міскістю 35 л.
Механізм піднімання та опускання бачка-розташований на корпусі  машини у вигляді рукоятки.Бачок фіксується на кронштейні.
Робочі органи - збивачки , кріпляться на привідний вал з'єднувальною муфтою.Залежно від виду оброблюваного продукту  застосовують такі збивачки:пруткові-для збивання легкорухомих мас(білки,вершки);плоскорешітчасті-в'язкі кондитерські маси(креми,бісквітне тісто);гачкова та замкнута - для перемішування напівгустого та крутого тіста(тісто для пиріжків та пельменів). Збивачки здійснюють планетарний рух - навколо своєї осі.Рух збивачок можливо як  збільшувати так і зменьшувати  завдяки маховика.Варіатор служить для плавного переходу швидкості  руху збивачок.
                                          

                                                    Принцип дії
Продукти  ,що вміщені в бак,інтинсивно перемішуються  збивачкою,яка здійснює обертовий рух навколо своєї осі та по периметру бачка.У процесі збивання  продукт насичується аовітрям,стає пухким  ,збільшується в об'мі.
                                          Правила експлуатації

Перед початком роботи перевіряють санітарно-технічний стан машини, правильність і надійність кріплення змінної збивачки. Потім бачок установлюють на кронштейні і за допомогою з'єднувальної муфти закріплюють необхідну збивачку на робочому валу. Між збивачкою та дном бачка залишають зазор не менш як 5 мм. Упевнившись у тому, що збивачка не торкається стінок і дна бачка (для цього кришку планетарного механізму вручну повертають на 360°), за допомо­гою варіатора частоти обертів установлюють необхідну частоту. У бачок заливають попередньо охолоджені продукти і вмикають машину. Під час заповнення бачка необхідно враховувати, що суміш у процесі збивання збільшується в об'ємі. В машині мож­на змінювати частоту обертів на ходу.

Заборонено знімати бачок та збивачку до повної зупинки машини, брати пробу тіста за ввімкненої машини, додавати на ходу компоненти.

Після закінчення роботи електродвигун вимикають, крон­штейн опускають у нижнє положення і знімають збивачку з вала. Потім знімають бачок для продуктів. Збивачку і бачок промивають гарячою водою та просушують. Зовнішні поверх­ні машини протирають вологою тканиною.

Комментариев нет:

Отправить комментарий