воскресенье, 14 июня 2020 г.

Машина базова тістомісильна МБТМ-140

                                      Тістомісильна машина МБТМ-140
Призначена - для замішування дріжджового,пісочного, листкового,бісквітного тіста.
                                                               Будова
Опорна плита - на якій закріплено станину  з розміщеним у середині неї приводом  обертання робочої камери і механізмом піднімання та опускання.
Робоча камера - бак(діжа) емкістю 140 л,зверху закривається сферичною кришкою.До комплекту входять 3 баки.
Хвостовик - знаходиться внизу бака ,один кінець якого прикріплено до дна бака ,а інший входить у гніздо приводного механізма.Хвостовик піднімається ,тобото діжа відєднується від плити . Це відбувається шляхом натискання  на педаль  біля хвостовика.
Візок - призначений для закріплення бака. Має коліщатка ( одне мале яке обертається  та два  великих).
Робочі органи- місильний важель складного профілю. Він здійснює складний коливальний рух угорота вниз.
Маховик -розташований на корпусі,призначений для піднімання  місильного важеля у верхне положення(для скочування бака).
Сферична кришка - розташована над діжою та призначена для попередження розкидування тіста  з діжі. Кришка має блокування,під час відкриття кришки машина вимикається.
реле часу - встановлює тривалість замішування тіста.
в машині два привідних вали - один для місильного  важеля  іншийш для бака.
Принцип дії

Завантажені в бак продукти  завдяки руху місильного важеля  та одночасному обертанню бака  навкруги своєї осі інтинсивно перемішують  та утворюють насичену повітрем масу.
                                           
                                                  Правила експлуатації
Перед початком роботи 
1.Перевірити сан. стан,заземлення ,килимок,пульт керування.
2.Закотити бак на фундаментальну плиту,перевірити надійність зчеплення.
3.Перевіряють машину на холостому ходу.
4.В машину закладають продукти.
Під час роботи 
1.Тривалість замішування залежить від виду тіста.
2.Завантаження для рідкого тіста  80-90%,для крутого 50%
По закінченню роботи 
1.Вимикають машину,чекають повної зупинки.
2.Відкривають кришку,піднімають  місильний важіль.
3.Кришку та місильний важіль зачищають від тіста  та промивають гарячою водою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий